Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheVisas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To fakt czasami się zdarza że jak jest wiecej osób to nie jesteśmy wstanie do wszystkich podejść w tym samym czasie.

Opublikowano

Mapka płaska jak deska, teren nie jest zagospodarowany vipowie mają goda..

bez szału, hejtujcie mnie ale i tak mam to w dupie

Opublikowano

Witam to znów ja . Zapraszam do gry w najbliższym miesiącu dojdzie dużo nowych rzeczy więc jak widać serwer się rozrasta.

Zapraszam i polecam Biskrit [super mod].

Opublikowano

Witam. Na serwerze jest organizowany konkurs na "Polska 200 lat temu", celem będzie wybudowanie domu właśnie w takim stylu.Gorąco zapraszam Biskrit.

Opublikowano

Chcę powiadomić graczy którzy chcieli by pograć na naszym serverze. Codzi mi dokładnie o to że server w wersji 1.2 pojawi się za kilka dni.

Glazdah

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Miła atmosfera i administracja. Dla nowych są darmowe cuboidy (bez limitów wysokościowych!), co zapobiega griefowaniu. Wiele przydatknych pluginów, takich jak: cuboidy czy sklepy skrzynkowe. Sam gram na Fpoe od ok. 3 tygodni i mi się nie nudzi. Na dodatek naprawdę dobrze zbudowane forum. Gorąco polecam ten serwer.

Opublikowano

Witam. Serwer został już zaktualizowany do 1.2.3. Doszło parę nowych pluginów więc jest fajnie smiley.gif

Opublikowano

Witam. Serwer przeszedł już na 1.2.3 więc jest spoko . Za niedługo dojdzie serwer RPG więc będzie niezła zabawa.

Opublikowano

Witam. Wiem że długo nic nie napisałem więc się wypowiem . Serwer rozwija się bardzo szybko, został już zaktualizowany do wersji 1.2 więc jest ok.

Budowana jest metropolia w której to będzie można wykupić działkę. Ogólnie jest bardzo fajnie. Zapraszam i polecam.

Opublikowano

Prace nad metropolią trwają , jeszcze w tym tyg wprowadzamy wyspę survival.

Pozdrawiam i zachęcam do grania na naszych serwerach !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...